Geslaagde WIK-FTC Adventure

Na een jaar vol wedstrijden, veel trainingsuren en mooie prestaties was het weer tijd om een mooi wik jaar af te sluiten! Zaterdag 8 juli was het zo ver.
Na het ontvangst en het welkomstpraatje werden de verschillende teams gemaakt.
Abee outdoor had een prachtig parcours met uitdagende onderdelen uiteengezet. Zowel behendigheid, kracht, teamspirit en heel veel plezier werden van de verschillende teams gevraagd. Zo moesten de teams GPS lopen en 15 letters verzamelen, om er vervolgens een woord mee te maken (juiste oplossing: dierenverzorgster )
Er was echter 1 team die belde dat ze wat later terug zouden komen, ze waren de weg kwijt!
Maar ook estafette sprinten, touwtrekken en een aantal behendigheidsspelen moesten met volle overgave gedaan worden. De sfeer zat er goed in, het weer werkte top mee en na een korte pauze weer tijd om verder te gaan. Na bijna 3 uur bezig zijn geweest, was het tijd voor de puntentelling!! En de winnaar was Team zonder naam (ze konden zelf geen naam kiezen).

Het winnende team kreeg een heerlijke slagroomtaart die meteen opgegeten werd. Voor het laatst geëindigde team was er tevens een troost medaille.
Na alle fysieke arbeid was het gerommel van alle magen duidelijk te horen en was het tijd voor een heerlijke BBQ. Tijdens de BBQ werd er nog afscheid genomen van een aantal vertrekkende trainers en vrijwilligers.
Ook kreeg Anouk den Heijer (pupil 1, D1) alsnog haar verdiende zilveren medaille van het Fries kampioenschap turnen.
Gwenda en Angeline bedankt voor het organiseren van deze geslaagde dag en de Feanster Rugby Club voor het gebruik van de accommodatie.
Iedereen bedankt voor de gezelligheid en tot volgend jaar!!