Leek, 26 en 27 mei. Bondskampioenschap en halve finale NK voor de heren van WIK FTC Heerenveen.

Borg Kuindersma en Alex Ravens waren 26 mei vroeg in de ochtend in de turnhal van Leek. Er moest hard gewerkt worden om bij de eerste 12 te eindigen voor doorstroming naar de meerkampfinale van het NK. Ook konden de heren zich nu plaatsen voor een toestelfinale op het NK.
Helaas is Alex (89.550 punten) als 14 de geëindigd, hij had wat pech op de toestellen. Wel heeft Alex een finale plaats behaalt voor het toestel rek op 3 juni in Hoofddorp.
Borg (91.850 punten) is 11de geworden, dus een plaatsing voor het Bondskampioenschap meerkamp op 2 juni, en een toestelfinale op 3 juni op vloer!
Borg en Justin (Justin had zich al geplaatst) mogen volgende week zaterdag dus mee doen op het NK meerkamp.
Goed gedaan mannen !

27 mei waren het Rimmert Kramer, Sjouke Boersma en Juan Scheper die de strijd aan gingen voor plaatsen op het NK Meerkamp en een toestel finale op 2 en 3 juni in Hoofddorp. Helaas konden Sjouke van der Hem en Kevin Kootstra niet aanwezig zijn door een blessure.
Mooie oefeningen werden er geturnd, wat resulteerde in een plaatsing voor alle drie op het NK!
Rimmert behaalde bij 1e divisie junior 2 een prima zevende plaats met 22.650 punten.
Voor Sjouke was er de zesde plaats bij 1e divisie senior, met 68.650 punten. Top.
Juan had zijn eerste wedstrijd van dit seizoen en meteen met een erg goed resultaat. Bij 1e divisie junior 1 wist Juan een mooie negende plaats te behalen met 60.300 punten. Heren, veel succes op 2 en 3 juni in Hoofddorp!