Mooi succes voor jongens op Open Zuid-Hollandse Kampioenschappen

De selectie-jongens van Josee Kramer hebben op 14 mei deelgenomen aan de Open Zuid-Hollandse Kampioenschappen in Zoetermeer. Aangezien er dit jaar niet veel wedstrijden gehouden konden worden vanwege uitval door corona en vanwege het proefdraaien met het nieuwe weedstrijd-systeem, was dit een welkome aanvulling om een beetje in het wedstrijdritme te blijven.
Met een gezamenlijk instap-team van WIK-FTC en Topsport Noord en een enkele pupil, die in een mix-team kon deelnemen, ging de reis al vroeg naar Zoetermeer. Ze kwamen die avond terug met 5 medailles voor WIK-FTC en 4 voor Topsport Noord!
Het instap A team van Thijmen, Mika en Jayvano, aangevuld met Noud en Jimte Jan van TTN, werden eerste van de 12 deelnemende teams. Daarnaast werden de individuele prestaties beoordeeld en zo behaalden Noud en Jimte Jan respectievelijk de 2e en 3e plaats.
Het mix-team pupil B waarin Devano was ingedeeld werd tweede, op behoorlijke afstand van het team van O&O Zwijndrecht. Maar individueel behaalde Devano een heel knappe 3e plaats tussen alle jongens van O&O.
Blij en tevreden keerden de trainster en de jongens terug in Heerenveen.