Trampolinespringers WIK-FTC succesvol op NK Ahoy

Afgelopen weekend waren er de Dutch Gymnastics The Finals 2018 in Ahoy Rotterdam. Namens WIK-FTC deden er vier Trampolinespringers mee met meer dan uitstekend resultaat.
Bij de wedstrijd Trampolinespringen Synchroon deden Eline van Zanten en Jacqueline Klaver mee. Zij gingen als vierde de finale in. Met de hoogste moeilijkheid graad en de hoogste synchroniciteit hebben ze deze finale met bijna 2 punten verschil op de nummer twee weten te winnen
Zij mogen zich dan ook Nederlands Kampioen Synchroonspringen C-senior dames noemen.

Vervolgens waren er de individuele wedstrijden.
Daaraan deden vier springers van WIK-FTC mee.

Myka de Haan (C-pupil/jeugd jongens) heeft een keurige oefening gesprongen waarmee hij een 12e plaats heeft behaald.

Bij de C-senior dames deden mee:
Celine Meijer, na een keurige oefening gesprongen te hebben bleek de score helaas niet voldoende om ook de finale te mogen springen.
Celine behaalde uiteindelijk een 10e plaats.

Wel door naar de finale Eline van Zanten en Jacqueline Klaver.
Beide hebben in deze finale een mooie oefening gesprongen.
Jacqueline is daarmee geëindigd op een 7e plaats en Eline van Zanten eindigde met een nipt punten verschil op de nummer 1 op een prachtige 2e plaats.

Al met al een geweldig resultaat van onze trampolinespringers, trainers en WIK-FTC.

 

WIK-FTC zoekt vrijwilligers!

Voor een aantal commissies zijn we nog op zoek naar versterking:

De technische commissie; Wedstrijdsecretariaat, huren van locaties/toestellen, beheer wedstrijdpaspoorten, etc.

De activiteitencommissie; Het organiseren van diverse activiteiten zoals de jaarlijkse verkoopactie, de mega sportdag, de grote clubactie, de eindejaarsactiviteit, etc.

De sponsorcommissie; Contacten onderhouden met sponsoren, werven sponsoren, uitvoeren vastgesteld sponsorbeleid WIK-FTC.

Ook zullen er na de 2e ALV van dit seizoen in april 2 vacatures ontstaan in het bestuur. Voor turnen dames en voor gymnastiek. Lijkt het je leuk om het bestuur te versterken, we horen het graag zodat
je alvast een paar keer mee kan draaien tijdens de vergaderingen.

Daarnaast zijn we op zoek naar juryleden. Nu moeten we regelmatig juryleden inhuren bij andere verenigingen, wat gepaard gaat met kosten. Wij moeten bij het inschrijven van sporters bij wedstrijden altijd juryleden aanleveren. Doen we dit niet, dan geldt uitsluiting van de sporters bij de wedstrijden.

Wilt u meer informatie over wat er precies verwacht wordt, dan horen we graag van u. Wij zien uw aanmelding voor bovenstaande met enthousiasme tegemoet. U kunt zich aanmelden via info@wik- ftc.nl Hartelijk dank!