Sponsorkliks

Koopt u wel eens iets online?

Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan WIK-FTC, zonder dat het u een cent extra kost!

WIK-FTC Heerenveen ontvangt geld als er online wordt gekocht bij ruim honderd winkels, waaronder bekende winkels als Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com, Expedia en Zalando en Booking.com en ook als je eten laat bezorgen via Thuisbezorgd.nl of een restaurant reserveert via Dinnersite.nl ontvangt WIK-FTC Heerenveen daar geld voor. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar WIK-FTC. En nogmaals, het kost u niets extra!

Wilt u WIK-FTC ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via SponsorKliks-pagina van WIK-FTC. Via de categorieën boven in het menu kunt u de verschillende webwinkels selecteren. 

Er is ook een SponsorKliks App. Vanuit deze App kan je direct winkelen of de prijs van een product vergelijken. In de App hoeft WIK-FTC slechts één keer geselecteerd te worden.

Voor u een kleine moeite, voor WIK-FTC directe inkomsten. Stelt u zich eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die WIK-FTC een warm hart toedragen.

Hoe werkt het? Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie storten zij op de bankrekening van WIK-FTC. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert WIK-FTC hier direct van!

Klik op onderstaande link voor de WIK-FTC sponsorkliks  pagina

SponsorKliks, gratis sponsoren!