Steun WIK-FTC met de Poiesz Jeugdsponsor Actie!

WIK-FTC is bij de Poiesz ingeloot om mee te doen met de jeugdsponsor actie!

Voor degenen die de actie van deze supermarkt niet kennen even een korte uitleg. Supermarkt Poiesz heeft elk jaar een actie waarbij jeugdsporters gesponsord worden middels een spaaractie. Bij elke 10 euro krijgt de klant een sponsormunt die in een koker van de sportclub naar keuze gedaan kan worden. Ook zijn er elke week producten in de aanbieding waar extra munten bij verdiend kunnen worden ( tot 15 munten per artikel).

WIK-FTC doet mee in de Poiesz vestiging hier in Heerenveen. We zijn heel blij dat we zijn ingeloot, dit is een relatief simpele manier om geld te verdienen voor onze mooie club. Maar dan moeten we er natuurlijk wél genoeg boodschappen doen!!

De actie is bij de Poiesz vanaf maandag 11 februari tot en met zondag 7 april. We willen iedereen vragen vanaf die datum voor WIK-FTC de sponsor munten te sparen door de boodschappen te doen bij de Poiesz in Heerenveen. Het is natuurlijk ook mogelijk om de munten bij een andere vestiging mee te nemen. Lever de munten in als je je kind komt brengen of halen, of geef ze aan hen mee en vraag hen ze aan zijn/haar trainer te geven!
De verzamelde munten stoppen wij dan 1x per week in de koker van WIK-FTC in de Poiesz vestiging in Heerenveen.

We geven wekelijks de munten-aanbiedingen aan jullie door via mail. Deze aanbiedingen zijn voor ons als WIK-FTC extra belangrijk, vanwege de grote hoeveelheid munten die ze opleveren, dus we hopen dat jullie ze ook willen aanschaffen. Misschien willen je buren, familie, vrienden de aanbieding óók wel hebben!! Maak reclame voor ons en vraag de mensen om je heen om voor WIK-FTC te sparen. We hebben het geld hard nodig en kunnen op deze manier vrij gemakkelijk een mooi bedrag bij elkaar sparen!

Alvast heel erg bedankt voor jullie medewerking.

Groeten,
Aleida de Jong en Hester van de Witte