WIK-FTC zoekt vrijwilligers!

Voor een aantal commissies zijn we nog op zoek naar versterking:

De technische commissie; Wedstrijdsecretariaat, huren van locaties/toestellen, beheer wedstrijdpaspoorten, etc.

De activiteitencommissie; Het organiseren van diverse activiteiten zoals de jaarlijkse verkoopactie, de mega sportdag, de grote clubactie, de eindejaarsactiviteit, etc.

De sponsorcommissie; Contacten onderhouden met sponsoren, werven sponsoren, uitvoeren vastgesteld sponsorbeleid WIK-FTC.

Ook zullen er na de 2e ALV van dit seizoen in april 2 vacatures ontstaan in het bestuur. Voor turnen dames en voor gymnastiek. Lijkt het je leuk om het bestuur te versterken, we horen het graag zodat
je alvast een paar keer mee kan draaien tijdens de vergaderingen.

Daarnaast zijn we op zoek naar juryleden. Nu moeten we regelmatig juryleden inhuren bij andere verenigingen, wat gepaard gaat met kosten. Wij moeten bij het inschrijven van sporters bij wedstrijden altijd juryleden aanleveren. Doen we dit niet, dan geldt uitsluiting van de sporters bij de wedstrijden.

Wilt u meer informatie over wat er precies verwacht wordt, dan horen we graag van u. Wij zien uw aanmelding voor bovenstaande met enthousiasme tegemoet. U kunt zich aanmelden via info@wik- ftc.nl Hartelijk dank!