Zilveren medaille voor Aaron Boers tijdens de 1e plaatsingswedstrijd district noord!

Voor Kaj, Sepp, Daan, Aaron en Ties brak een spannende dag aan. Hun 1e wedstrijd van dit seizoen en voor sommige zelfs hun eerst echte wedstrijd ooit.
De wedstrijd vond plaats in Lemmer, in een mooie sporthal met nette toestellen.


Trainster Angela: “ tijdens de trainingen hebben we geprobeerd de setting tijdens een wedstrijd na te bootsen zodat ze een beetje voorbereid zijn op de wedstrijd, En ook wat ze moeten doen als het bijvoorbeeld mis gaat. “

Kaj en Sepp kwamen beide uit in niveau 13 bij de benjamins. Een groep bestaande uit 9 deelnemers.
Kaj eindigde op een 5e plaats met 101,8 punten met maar 1,2 punt verwijderd van de nummer 3.  Hij haalde zelfs de 2e score op ringen in dit niveau met 18,50 punten!
Sepp werd 8e met 95,25 punten.  Hij had een erg nette voltige oefening en had hiermee de 4e score met 15,20 punten!

Aaron, Daan en Ties kwamen ook uit in niveau 13, maar dan bij de instappers.
Voor Aaron verliep deze wedstrijd erg goed en hij veroverde daarmee ook de 2e plaats.  Op brug heeft hij laten zien de beste te zijn in dit niveau met 18,05 punten.

Daan eindigde op de 10e plaats met 97,55 punten. Hij turnde een erg nette brug oefening waarmee hij de 4e score behaalde op dit toestel (17,10 punten).

Ties belandde op de 13e plaats met 96,50 punten, een verschil van slechts 1,05 punten met Daan’s score. “ Zijn favoriete toestel is vloer en dat is ook zeker te zien aan zijn nette oefening.” aldus trainster Angela.  Met 16,80 punten heeft hij zelfs een 4e score op dit toestel behaald.

“De jongens vonden het eerst wel heel erg spannend, maar toen ze eenmaal begonnen zag je dat er meer plezier was dan spanning! Dat is als trainer heel erg leuk om te zien. Ze hebben het allemaal super goed gedaan en ik ben trots op ze!” vertelde trainster Dannischa na de wedstrijd.